Dubline voor verenigingen en stichtingen

Je werkt in een vereniging of stichting en wilt als bestuur of commissie zijnde flexibel en professioneel mobiel bereikbaar zijn? Af en toe de “uitknop” vinden en even niet bereikbaar voor je leden maar wel op je eigen 06 voor familie en vrienden is ook wel handig. Met de Dubline app voeg je een professioneel zakelijk nummer aan je mobiel toe. Want hoe mooi zou het zijn als je samen met je mede bestuursleden bereikbaar bent op hetzelfde nummer en er ook gewoon mee uit kunt bellen. Je bent op het “vaste” nummer bereikbaar voor je leden en je kunt de leden vanuit huis thuis, onderweg en op het werk bellen met de vaste lijn. Dat bespaart niet alleen kosten, maar je bent ook een stuk flexibeler. Geen telefoons of telefooncentrale meer op de club of de verenigingshuis maar rechtstreeks op je mobiele telefoon en als je zelf even “uit” wilt zet je de app op “niet storen”.  Een mooie oplossing voor vaste én mobiele telefonie voor elke vereniging of stichting en zo scheid je samen heel simpel privé van zakelijk. Als je nu allemaal een eigen nummer wilt dan is dat ook geen probleem en wij kunnen deze ook op een verzamelfactuur zetten, handig voor het overzicht.

Dubline is een bel app die je even makkelijk gebruikt als je 06-nummer en dan ook met de professionele uitstraling van een kantoor nummer, zeker ook omdat we een welkomstboodschap voor je nummer kunnen plaatsen. Je Dubline-nummer staat helemaal los van je 06-nummer (geen doorschakeldienst) en voor inkomende oproepen op je zakelijke nummer worden geen kosten gerekend! Ook het uitluisteren van de voicemail is gratis. Dubline is ideaal als je je 06 privé wilt houden en zakelijk professioneel bereikbaar wilt zijn. Daarnaast kun je het 2e nummer ook gebruiken om zakelijk mee te appen via Whatsapp Business. Als je uitbelt wordt je vaste nummer getoond en in de app zit een eigen recente oproepenlijst.

085 nummer aanvragen professionaliteit

Voordelen van Dubline

  • De vereniging goed bereikbaar op je mobiel

  • Professionele uitstraling

  • Het bestuur op 1 nummer bereikbaar

  • Geen kosten voor inkomende oproepen

Overal en altijd mobiel bereikbaar zijn met een “vaste” lijn

Als bestuur of commissie wil je 1 nummer op 2 of max 5 mobieltjes laten uitkomen ? Dat is geen probleem met Dubline en het enige wat we daarvoor nodig hebben zijn de extra email adressen van je mede bestuursleden. Als je dan gebeld wordt gaan alle mobieltjes rinkelen en die als eerste opneemt heeft het gesprek. Omdat je meerdere lijnen/apps hebt kun je ook tegelijkertijd met meerdere apps in gesprek zijn op het nummer. Afspreken wie er wanneer bereikbaar is kan heel eenvoudig door de “niet storen” knop in de Dubline app.

"Overal en altijd bereikbaar zijn met een vaste lijn."
Gerrit Loopstra, managing partner Apics Flexjobs
Lees al onze reviews hier
Overal en altijd bereikbaar? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon