Met Dubline heb je geen aparte werktelefoon meer nodig

Tegenwoordig is het steeds belangrijker om niet alleen per e-mail, maar ook telefonisch bereikbaar te zijn voor je werk. Op deze manier kun je gemakkelijker schakelen met klanten, collega’s en partners. Veel werknemers krijgen daarom een telefoon van de zaak of kopen zelf een extra werktelefoon. Toch zijn er een hoop mensen die het lastig vinden om constant twee telefoons bij zich te dragen. Daarnaast brengt de aanschaf van werktelefoons aardig wat kosten met zich mee. Gelukkig heeft Dubline een oplossing bedacht!

Een extra zakelijk nummer op je mobiele telefoon

Twee mobiele telefoons om zakelijk en privé gescheiden te houden is verleden tijd! Dubline zorgt ervoor dat een landelijk 085 nummer of lokaal netnummer rechtstreeks binnenkomt op jouw smartphone. Zo ontvang je twee nummers op één telefoon zonder doorschakeldienst, E-sim of dual SIM.

AANMELDEN
1 nummer op meerdere telefoons luxe

Dubline heeft de volgende voordelen

    • Geen nieuwe of extra mobiele telefoons nodig

    • Een vast nummer op 5 mobiele telefoons

    • Het telefoonnummer is per stuk af te nemen

    • Een keuze menu kan ingesteld worden

    • Zelf je bereikbaarheid bepalen

Hoe werkt Dubline?

Dubline is te gebruiken in combinatie met iedere provider en werkt op alle mobiele telefoons met een iOS versie 10.0 en hoger en Android versie 6.0 en hoger. Gesprekken met de Dubline app lopen via een datanetwerk (4G, 5G of wifi). Dubline verbruikt relatief weinig data, eén minuut bellen is ongeveer 1Mb aan data.

Bellen zoals je gewend bent

De Dubline app werkt hetzelfde als bellen met je 06-nummer. Of je nu een iPhone- of Android-toestel hebt. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. De app hoeft niet ‘aan’ te staan, want de app activeert zichzelf zodra je wordt gebeld en dit kost je dus ook nauwelijks batterij. Doordat Dubline met een andere ringtone werkt, weet je direct op welk nummer je wordt gebeld.

Kosten besparen op zakelijke telefonie

Het grote voordeel van Dubline is dat je geen losse extra telefoon meer hoeft aan te schaffen om zakelijk bereikbaar te zijn. Met Dubline krijg je een tweede telefoonnummer direct op je mobiele telefoon door middel van de app. Hiermee bespaar je behoorlijk op je telefoonkosten.

Binnen drie minuten aan de slag

Ook het gemak van een extra zakelijk nummer op je mobiele telefoon ervaren? Binnen drie minuten kun jij al aan de slag. De bel app van Dubline download je direct in de App Store of Google Play Store. Wanneer je in de app kiest voor een nieuw nummer, waarbij je de keus hebt uit vijftien nummers, dan kun je binnen drie minuten al gebeld worden en bellen met je nieuwe nummer.

"Rust op mijn Privé 06"
Rijschool Utrecht
Lees al onze reviews hier
Wil jij ook het gemak van 2 nummers op 1 telefoons ervaren? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon