Hoe gebruik je WhatsApp business met een vast nummer?

Wil je graag WhatsApp business gebruiken met een vast nummer? WhatsApp Business is een mobiele app. Je kunt de app dus alleen op een mobiel gebruiken, maar je kunt het account wel koppelen aan een vast nummer.

vast nummer op mobiel

Voordelen WhatsAppen met vast nummer

  • Altijd bereikbaar op een vast nummer op mobiel

  • Kosten besparen op de aanschaf van een vaste telefoon

  • Bereikbaar in binnen – en buitenland

Je vaste nummer koppelen aan WhatsApp Business

Als je WhatsApp business wil gebruiken met je vaste nummer, doorloop je de stappen net als bij het koppelen met een 06 nummer.

 1. Ga naar de App/Play store en zoek op WhatsApp Business.
 2. Download de app
 3. Voer je vaste telefoonnummer in
 4. Verifieer je telefoonnummer. Dit gaat normaal via SMS. Maar als je even wacht, verschijnt er ook de optie om gebeld te worden. Klik op ‘bel mij’ om gebeld te worden met de verificatiecode.
 5. Vul de bedrijfsnaam in (let op: dit kan maar eenmalig)

Nu kun je vanaf je mobiel WhatsApp business gebruiken met je vaste nummer.

Naast WhatsAppen ook bellen met je vaste nummer vanaf mobiel?

Wil je ook met je vaste nummer bellen vanaf mobiel? Zodat je altijd en overal flexibel bereikbaar bent? Dat kan met Dubline.

Dubline is een gebruiksvriendelijke app waarmee je belt met een vast nummer op je mobiel. De app werkt hetzelfde als bellen met je 06-nummer.

Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. Het extra telefoonnummer staat helemaal los van je 06 nummer (geen doorschakeldienst).

Je hebt hier dus geen extra SIMkaart voor nodig, zoals bij dual SIM. Bellen gaat via het internet. Ook bevat de app handige tools om privé en zakelijk makkelijk gescheiden te houden.

MEER OVER DUBLINE

whatsapp met vast nummer
vast nummer op mobiel

Ruime keuze aan vaste telefoonnummers

Bij Dubline heb je keuze uit verschillende vaste nummers.

Met deze vaste nummers bel en WhatsApp je dus eenvoudig vanaf je mobiel. Je Dubline nummer is makkelijk te koppelen aan WhatsApp Business, zoals hierboven beschreven.

Heb je al een vast nummer? Deze kun je eenvoudig meenemen als je overstapt naar Dubline.

IK WIL EEN VAST NUMMER OP MOBIEL

Wat kost het?

Voor slechts € 4,95 excl. btw per maand bel je al met een vast nummer naar keuze. Wil je onbeperkt bellen met jouw netnummer? Voor maar €10,- excl. btw extra per maand bel je onbeperkt naar elk nummer en weet je precies waar je aan toe bent. Meer weten? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Wil je je abonnement aanpassen van het basis abonnement naar onbeperkt bellen of andersom? Ook dit wijzig je eenvoudig maandelijks via de app.

whatsapp met vast nummer

Bellen en appen met een vast nummer vanaf mobiel?

Met Dubline bel en WhatsApp je met een tweede vast nummer vanaf je mobiel. Zo houdt je privé en zakelijk eenvoudig gescheiden en bespaar je op de aanschaf van een extra telefoon.

Wil jij net als ruim 5.000 andere ondernemers eenvoudig zakelijk bellen met een vast nummer vanaf je mobiel? Meld je dan aan voor Dubline.

AANMELDEN

"Vast bereikbaar op de mobiel"
Mark Derksen
Lees al onze reviews hier
Aanmelden WhatsApp icoon