De bel app voor zakelijke telefonie

Ben je opzoek naar een extra telefoonnummer voor zakelijke telefonie? Dubline is de bel app voor de zakelijke telefonie. Met Dubline ontvang je een tweede telefoonnummer op je mobiel zonder extra simkaart. Geen gedoe met twee telefoons, extra 06-nummers of zakelijke oproepen op jouw privé 06 nummer. Met Dubline bepaal je zelf wanneer je bereikbaar bent en het vaste nummer dat binnenkomt op je smartphone zorgt voor extra professionaliteit.

Hoe werkt bellen voor zakelijke telefonie?

De Dubline app werkt hetzelfde als bellen met je eigen 06-nummer. Of je nu een iPhone- of Android-toestel hebt. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. De app hoeft niet ‘aan’ te staan, want de app activeert zichzelf zodra je wordt gebeld en dit kost je dus ook nauwelijks batterij. Door de ringtone die je zelf in kunt stellen weet je direct of je zakelijk of privé op je mobiele telefoon wordt gebeld. Bellen werkt dus hetzelfde als met de standaard bel app op je telefoon. Wanneer je gebeld wordt zie je het nummer verschijnen.

ZAKELIJKE TELEFONIE AANVRAGEN

 

Zakelijke telefonie bel app

Zakelijke telefonie bij Dubline heeft de volgende voordelen:

  • Tweede nummer op je mobiel zonder extra simkaart

  • Professionele uitstraling

  • Geen gedoe met twee telefoons

  • Bereikbaar in het binnen- en buitenland

  • WhatsAppen met je zakelijke nummer

 

Zakelijke telefonie

Zakelijke telefonie is zo geregeld

Bij het aanvragen van een nieuw nummer bij Dubline heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een regionaal netnummer, een 085 landelijk nummer of om je eigen vaste telefoonnummer mee te nemen. Dit kun je tijdens de registratie aangeven. Indien je kiest voor je huidige vaste telefoonnummer nemen wij contact op met je huidige provider om het nummer over te laten zetten. Binnen vijf tot tien werkdagen bel jij dan al met je huidige zakelijke nummer. Kies je voor een nieuw nummer? Dan is je eigen nummer al binnen drie minuten aangevraagd, gemakkelijk en snel via de app zelf of onze website.

Bereikbaarheid regelen

Als bedrijf wil en hoef je niet 24 uur per dag bereikbaar te zijn voor je klanten en mensen uit je netwerk. In onze app log je dan ook gemakkelijk uit op de momenten dat jij onbereikbaar wilt zijn. Wanneer klanten jou proberen te bereiken horen ze een professioneel ingesproken welkomstbericht en kunnen ze gemakkelijk een voicemail achterlaten, die jij ook nog via de mail ontvangt. Zo kun je nooit iemand vergeten!

ZAKELIJKE TELEFONIE AANVRAGEN
Zakelijke telefonie aanvragen
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon