Zakelijk bellen met een Alcatel smartphone

Alcatel is een Frans-Chinees elektronicamerk wat met name smartphones verkoopt. Alcatel valt onder het bekende Nokia.

Alcatel smartphones zijn in Nederland niet heel bekend. Alcatel smartphones zijn low-budget en werken met het Android besturingssysteem. Als je op zoek bent naar een betaalbaar toestel, bijvoorbeeld voor zakelijk gebruik, is een Alcatel smartphone zeker interessant. Je koopt al een Alcatel smartphone voor onder de honderd euro.

 

 

Alcatel

Voordelen Dubline versus Alcatel smartphone

  • Overal bereikbaar

  • Geen tweede toestel nodig

  • Een nummer delen met je team

  • Meerdere nummers beheren met één account

 

Dubline vs Alcatel smartphone

Omdat een Alcatel smartphone low-budget is, is het ideaal als tweede telefoon voor zakelijk gebruik. We gebruiken steeds vaker onze mobiel voor zakelijke doeleinden. Een tweede telefoon zorgt ervoor dat je privé en zakelijk makkelijk kan scheiden. Met een Alcatel smartphone blijf je hiermee laag in de kosten. Maar het kan nog gemakkelijker.

Met Dubline kun je namelijk ook privé en zakelijk scheiden, zonder dat je een tweede telefoon zoals een Alcatel smartphone nodig hebt. Dubline is een app die je op je eigen smartphone kunt installeren waar je mee kunt bellen. De app werkt op elke telefoon. Je kunt Dubline dus ook op een Alcatel smartphone gebruiken. Met de app gebruik je een tweede zakelijk nummer, zoals een 085, regio of 06 nummer. Dit nummer werkt hetzelfde als je huidige 06. Je kunt ermee bellen, gebeld worden, zakelijk WhatsAppen, een voicemail boodschap instellen, enzovoort.

Met Dubline bespaar je dus op de aanschaf van een tweede mobiel, zoals een Alcatel smartphone. Maar met Dubline kun je meer dan met een gewoon telefoonnummer op een simkaart. Zo kun je samen met je team bereikbaar zijn onder één nummer. Zo kan er altijd iemand opnemen als klanten bellen.

Ook kun je meerdere nummers beheren vanuit één Dubline account. Stel, je hebt meerdere locaties met verschillende nummers, dan ben je toch via jouw mobiel op alle nummers bereikbaar. Met Dubline heb je dus geen extra toestel zoals een Alcatel smartphone nodig.

Duurzamere oplossing

Waarom zou je nog een tweede telefoon, zoals een Alcatel smartphone, aanschaffen om zakelijk te bellen als het ook via je huidige mobiel kan? Duurzaamheid wordt ook in de elektronicawereld een steeds belangrijker thema. Minder hardware is straks ook weer minder elektronisch afval wat opgeruimd dient te worden.

Overstappen naar Dubline

Wil je van jouw tweede Alcatel smartphone overstappen naar Dubline? Dan kun je jouw huidige nummer meenemen. Geef dit aan tijdens de registratie bij Dubline, dan nemen wij contact op met de provider van het nummer om het over te laten zetten. Binnen 1 á 2 weken bel jij dan met je zakelijke nummer via de Dubline app.

Op het moment dat je overstapt wordt je nummer gekoppeld aan Dubline. Je hoeft vanaf dat moment niet meer uit te bellen via je Alcatel smartphone. Dit kan gewoon via onze Dubline app. Jouw bekende nummer van je Alcatel smartphone wordt gewoon getoond, wel zo professioneel!

Alcatel smartphone

Aanmelden bij Dubline? Binnen drie minuten geregeld

Ben je klaar om van Alcatel over te stappen naar Dubline? Aanmelden is binnen drie minuten geregeld.

AANMELDEN >
"Met Dubline bespaar ik nu aanzienlijk op de kosten."
Jeanine Vermeulen, managing partner Peoplewise
Lees al onze reviews hier
Privé en zakelijke communicatie gescheiden houden? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon