Bellen zonder elektrosmog Dubline

Bellen zonder elektrosmog

Circa 2% van de Nederlandse bevolking heeft in verschillende gradaties last van Elektrosmog, straling van technische aard.

 

Wat is elektrosmog?

De stichting EHS omschrijft het verschijnsel Stralingsgevoeligheid of Elektrohypersensitiviteit (EHS) als volgt: Het is een verschijnsel waarbij mensen last hebben van elektromagnetische velden (EMV), de straling van bijvoorbeeld mobiele telefoons, WiFi, hoogspanningsmasten etc. Met als gevolg van de straling sterk wisselende gezondheidsklachten, over het algemeen geldt wel: stralingsbelasting weg, klachten weg.

 

 

Mobiel bellen via ethernet (zonder elektrosmog)

Om gebruik te maken van de Dubline app zijn er twee oplossingen die Dubline kan bieden tegen de gevoeligheid van Elektromagnetische velden, en dan met name de straling van WiFi of 4G/5G. De eerste oplossing is dat men de mobiele telefoon verbindt met een kabel naar de router, hiervoor zijn speciale adapters te koop. Er hoeft geen SIMkaart in de mobiel te zitten om Dubline te laten werken, Dubline heeft alleen internet nodig.
Zodra je telefoon bekabeld verbonden is met het internet via internetkabel, werkt de Dubline app gewoon op je telefoon. Je kunt dan eenvoudig bellen of gebeld worden met je eigen (zakelijke/regionale) nummer.

 

 

Bellen via ethernet (zonder elektrosmog)

De tweede oplossing is voor mensen met een Chromebook, hierbij is het tevens nodig om een adapter/ethernet HUB aan te schaffen. Zo kun je vervolgens je Chromebook door middel van een netwerkkabel aansluiten op je router.
Sinds de laatst update van de Dubline bel App is het namelijk ook mogelijk om de App te downloaden in de Google Play Store. Na het downloaden van de App op je Chromebook, kun je ook eenvoudig bellen, gebeld worden of appen met je eigen nummer.

 

Hoe werkt de Dubline App via ethernet?

Ook bekabeld werkt de Dubline App gewoon zoals je gewend bent. Je kunt eenvoudig bellen of gebeld worden via onze App, die hetzelfde werkt als bellen met een 06-nummer. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. De app hoeft niet ‘aan’ te staan, want de app activeert zichzelf zodra je wordt gebeld en dit kost je dus ook nauwelijks batterij. Omdat Dubline werkt met een andere ringtone, weet je direct of je zakelijk of privé wordt gebeld. Wil je even niet bereikbaar zijn? Zet de app dan op ‘niet storen’. Binnenkomende gesprekken gaan dan automatisch naar een ander verbonden toestel of je voicemail, die je persoonlijk kunt inspreken.

 

 

Vragen over bellen via ethernet?

Heb je vragen over de Dubline App of over bellen via ethernet?
Neem dan gerust contact op via info@dubline.nl of 0172 260 000

Wil je gewoon bereikbaar blijven, maar wel met minder last van straling?
Meld je dan snel aan!

AANMELDEN