Vernieuwde Dubline app belfie-modus

Hoe werkt de belfie-modus?

Wanneer je meerdere nummers in je account hebt kunnen we nu dankzij de belfie-modus tonen bij het overgaan op welk nummer je gebeld wordt. We kunnen de nummers een naam geven en die zijn te zien op je scherm. Deze veelgevraagde nieuwe feature zorgt er dus voor dat je precies weet voor welk bedrijf of activiteit je gebeld wordt.

 

Een eigen voicemailbox voor elk nummer

Daarnaast heeft elk nummer nu ook zijn eigen Voicemailbox die gratis en apart te beluisteren is en kun je voor elk nummer een eigen Voicemail boodschap inspreken. Mocht je een keer een oproep missen dan is er geen man overboord want in de recente oproeplijst zie je voor welk nummer de oproep was. In een account kunnen we maximaal vijf nummers activeren met bovengenoemde functionaliteit en uiteraard werkt dit ook met Android.

 

Eenvoudig van nummer wisselen in de app

Het is eenvoudig om van nummer te wisselen in de app Dit doe je voordat je iemand gaat bellen in het toetsenbord als je het nummer intypt, of als je via contacten de persoon kiest die je wil bellen.

nummer-wisselen

 

Dubline heeft de volgende voordelen:

  • Tot 5 nummers op je mobiel

  • Geen kosten voor inkomende oproepen

  • Per account kan de app gebruikt worden op 5 toestellen

  • Nooit meer doorschakelen

 

De belfie-modus is optimaal voor bijvoorbeeld webshop eigenaren. Elke webshop heeft vaak een eigen nummer en met de Dubline app kun je dan heel eenvoudig vanuit één app al je telefonie afhandelen.

Wil jij ook altijd bereikbaar zijn met twee of meer nummers op een telefoon?
Meld je dan snel aan!

AANMELDEN