Dubline Telecom lanceert belangrijke update

Dubline Telecom lanceert belangrijke update

Dubline Telecom lanceert vandaag een belangrijke update van haar app in zowel de Apple Store als de Google Play Store. Dubline is een app waarmee u eenvoudig een tweede telefoonnummer toevoegt aan uw smartphone, zonder extra SIM kaart. Met deze update is de gebruikservaring van Dubline gelijkwaardig geworden aan het gebruik van het 06 nummer.

Voor iOS versie van Dubline heeft de verdere integratie met iOS10 het voordeel dat een Dubline gesprek op je tweede nummer niet meer onderbroken wordt door een oproep op het 06 nummer. De beller hoort in de nieuwe versie dan ook een aankloptoon. Tevens kan er vanuit de contactenlijst direct met Dubline gebeld worden en hoeft de app niet persé aan te staan om een oproep aan te nemen, aldus CEO Frank de Jong van Dubline Telecom.

Ook de Android versie van Dubline is sterk verbeterd. Sinds de lancering in november vorig jaar krijgen we veel feedback van onze klanten. Deze feedback is de basis geweest voor deze update. Zo zit er in de Android versie nu ook een ‘niet-storen-knop’. Hiermee bepaal je zelf wanneer je bereikbaar wilt zijn en wanneer niet. Een veel gevraagde functie, aldus De Jong.

Eén telefoon, twee lijnen

Dubline is een app waarmee een tweede telefoonlijn wordt toegevoegd op een mobiele telefoon. De app is geschikt voor elke smartphone met een Android of iOS besturingssysteem. Dubline is speciaal ontwikkeld voor die ondernemingen die geen eigen telefooncentrale (willen) hebben, maar voor wie het wel ideaal is om overal bereikbaar te zijn met hun zakelijke telefoonnummer, op de momenten dat zij dat willen. Met Dubline komt het zakelijke telefoonnummer rechtstreeks uit op de mobiele telefoon, zonder dat een tweede SIM kaart nodig is. Dubline is een voice-over-IP oplossing en maakt gebruik van het WiFi of het 3G/4G datanetwerk.