Efficiëntere zorg met Dubline

Efficiëntere zorg met Dubline

Nu de gemeenteraadsverkiezingen voorbij zijn bent u wellicht op zoek naar een stevige politieke analyse. Dan bent u bij Dubline niet aan het juiste adres. Wij kunnen u slechts een app bieden waarmee u een vaste telefoonlijn op uw mobiel kunt installeren. Toch weten ook wij wel dat de stembusgang zoals altijd sterk werd beïnvloed door de vraag naar goede zorg. Dubline kan daar, op een bescheiden manier, aan bijdragen.

Dubline kan zowel voor verzorgers als patiënten een zucht van verlichting betekenen. De Dubline app stelt u in staat om één ‘vast’ nummer op maximaal 5 smartphones te installeren. Zo wordt het werk van kleine zorgteams, zeker in de thuiszorg, een stuk efficiënter. Thuiszorg verplegers hoeven nu immers niet een speciale smartphone te hebben die ze de hele tijd aan elkaar overdragen. Ze kunnen, via de app, allemaal makkelijk bereikbaar zijn op hun eigen mobiele toestel.

Continuïteit

Dubline zorgt er bovendien ook voor dat zorg teams makkelijker het zorgproces met elkaar kunnen coördineren. Zorgverleners die na een lange dag even rust nodig hebben, kunnen de app op ‘niet storen’ zetten. Dat zorgt ervoor dat binnenkomende oproepen automatisch naar een ander verbonden toestel gaan en/of naar de voicemail. De voicemail komt ook in uw mailbox terecht, waardoor het op ieder moment door ieder lid van het met Dubline verbonden zorgteam afgeluisterd kan worden.

Vertrouwen

Voor patiënten, zeker senioren, biedt Dubline nog een belangrijk voordeel. Wanneer u met de app een vaste telefoonlijn op uw mobiel installeert, zien patiënten die met u bellen ook een vast telefoonnummer op hun schermpje verschijnen. Dat brengt rust. Het maakt immers gelijk duidelijk dat de zorgverlener niet zomaar ergens in Nederland is, maar in dezelfde stad als de patiënt. Hij/zij weet dan gelijk dat de verzorger uit een vertrouwde omgeving komt, en snel ter plekke kan zijn in geval van nood.