WhatsApp Business illustratie

WhatsApp Business: nu ook in Nederland!

Enkele weken geleden werd WhatsApp Business officieel gelanceerd in vijf landen, met de bedoeling om het wereldwijd beschikbaar te maken. Sinds deze week kunnen ook Nederlandse ondernemers er gebruik van maken. En wanneer u het in combinatie met Dubline gebruikt kunt u al helemaal van de voordelen profiteren. Zakelijk en privé scheiden is nog nooit zo makkelijk geweest!

Op WhatsApp Business kunt u als ondernemer een bedrijfsprofiel maken, met onder meer een korte beschrijving van uw onderneming, contactgegevens, en openingstijden. Zo weten klanten precies wanneer ze een antwoord van uw bedrijf kunnen krijgen. Daarnaast krijgt u van WhatsApp de beschikking over berichtentools. zodat klanten onmiddellijk antwoord kunnen krijgen op veelgestelde vragen. U krijgt bovendien toegang tot statistieken, zoals het aantal gelezen berichten waarmee u uw interactie met klanten kunt beoordelen en aanpassen.

Grote ondernemingen als KLM gebruiken WhatsApp Business al, maar de app kan vooral van toegevoegde waarde zijn voor kleinere bedrijven en eenmanszaken. U kunt binnen een paar klikken in contact komen met ruim 1,3 miljard WhatsApp-gebruikers! En dankzij Dubline kunt u ook op uw kantoornummer WhatsApp Business activeren. Dit werkt zonder ingewikkelde en dure doorschakelingen met de Dubline app. WhatsApp Business en Dubline zorgen er samen dus voor dat u een heel goedkoop alles-in-een pakket op uw telefoon kunt krijgen.

Dubline stelt u in staat om zakelijke en privé gesprekken te scheiden zonder dat u hoeft te investeren in een tweede toestel/simkaart. Door hier WhatsApp Business mee te combineren kunt u nu ook alle chatgesprekken op een zelfde toestel voeren. Dat scheelt veel kosten, en zorgt er bovendien voor dat u altijd professioneel en zakelijk overkomt. Bent u enthousiast geworden? Volg dan deze simpele stappen om WhatsApp Business aan uw kantoornummer toe te voegen:

Stap 1: In de Play Store downloadt u WhatsApp Business
Stap 2: Voer uw kantoornummer in
Stap 3: Verifieer uw nummer (kan niet per sms, wel door te bellen)
Stap 4: Vul uw bedrijfsnaam in (let op, kan slechts éénmalig)
Stap 5: Stuur ons een WhatsAppje op +31 172 260 000
Stap 6: Veel (zakelijk) plezier! U kunt nu WhatsApp Business op uw kantoornummer gebruiken. Dit betekent een betere bereikbaarheid en meer herkenbaarheid voor uw bedrijf, en extra flexibiliteit voor uzelf.