goed-bereikbaar-reizen

Werken en reizen tegelijk: hoe je als digital nomad goed bereikbaar blijft

We werken steeds meer online en reizen is steeds goedkoper en populairder. Dus waarom zou je deze twee dan niet combineren? Dat is precies wat digital nomads doen. Maar hoe blijf je als digital nomad overal ter wereld goed bereikbaar?

Geen vaste verblijfplaats

Een digital nomad is iemand die rondreist en tijdens dit reizen werkt en geld verdient door online te werken. Ze hebben meestal geen vaste verblijfplaats en kunnen dus locatie onafhankelijk werken. De gemiddelde digital nomad heeft niet meer nodig dan een laptop en internetverbinding.

 

Reizen steeds makkelijker

Reizen is de afgelopen jaren steeds goedkoper en populairder geworden, met name onder millennials. Het is daarom ook aantrekkelijk om te kunnen reizen terwijl je werkt. Locatie onafhankelijk werken wordt steeds makkelijker. We doen steeds meer werk vanuit huis en online. Zo kun je dus ook eenvoudig vanuit het buitenland een Nederlands bedrijf runnen of als ZZP’er de wereld rond reizen.

Redenen om als digital nomad te leven zijn: de vrijheid die hebt, de wereld kunnen zien, maar ook het goedkope leven in het buitenland. Veel digital nomads trekken bijvoorbeeld naar Azië of Zuid-Amerika.

 

Volledig op afstand werken

Digital nomads werken vaak als ZZP’er, maar soms ook voor bedrijven waarbij ze volledig op afstand kunnen werken. Bijvoorbeeld in beroepen als tekstschrijver, online marketeer of developer. Als je vanuit het buitenland werkt voor een bedrijf of opdrachtgever in Nederland, is het natuurlijk wel belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Zowel via e-mail als telefoon.

 

Eenvoudig bereikbaar met Dubline

Met Dubline voeg je eenvoudig een tweede zakelijk telefoonnummer toe aan je mobiel. Dit nummer kun je vanuit de hele wereld gebruiken, zolang je maar internet hebt. Je kiest zelf wat voor nummer je gebruikt. Zo kun je een 085 nummer gebruiken met een zakelijke, landelijke uitstraling. Maar je kunt ook kiezen voor een 06 nummer of een netnummer.

Dubline is dus ideaal voor digital nomads die goed zakelijk bereikbaar willen zijn. Vanaf € 4,75 exclusief btw per maand heb je al een tweede nummer op je mobiel. Daarnaast is het maandelijks opzegbaar. Dus je kunt het gerust eens uitproberen.

Wil jij overal ter wereld goed telefonisch bereikbaar zijn? Check dan snel welk abonnement bij jou past.

Heb je vragen over de Dubline app?
Neem dan gerust contact op via info@dubline.nl of 0172 260 000