Thuiswerken: zo houd je werk en privé gescheiden

Van een belletje met een collega tot vergaderen via Zoom. Werken doen we tegenwoordig vanuit huis. Het lijkt erop dat ook na Corona thuiswerken de tendens blijft. Maar hoe houd je thuis een goede werk-privébalans?

 

Thuiswerken steeds populairder

Steeds meer bedrijven zijn fan van thuiswerken. Vorig jaar schreven we hier al een blog over met tips hoe je van thuiswerken een succes maakt. Maar thuiswerken heeft ook nadelen: werk en privé lopen sneller door elkaar. Kantoortijden vervagen, toch ’s avonds nog even dat ene telefoontje aannemen. Het sluipt er in. Het is dan ook voor veel mensen belangrijk om aandacht te besteden aan een goede werk-privébalans.

 

Eenvoudig een zakelijke nummer zonder doorschakelen

Een manier om deze balans te bewaken, is door een zakelijke telefoonnummer te nemen. Dat is eenvoudiger dan je misschien denkt. Met de Dubline app kun je namelijk een extra nummer toevoegen aan je telefoon. Hierdoor blijven je zakelijke – en privégesprekken gescheiden. Daarnaast heb je geen extra zakelijk toestel nodig, wat weer kosten bespaart. En wil je ’s avonds zakelijk niet meer bereikbaar zijn? Geen probleem, dan zet je je bereikbaarheid in de app gewoon uit.

 

Meerdere toestellen, één nummer

Bellen en gebeld worden via de Dubline app werkt gewoon zoals bij je 06-nummer. Voor de app kun je een aparte ringtone instellen. Zo weet je altijd op welk nummer je gebeld wordt. En ben jij even in gesprek, dan gaat de oproep automatisch naar je collega’s. Met Dubline kunnen 5 telefoons namelijk hetzelfde nummer gebruiken.

 

WhatsApp voor zakelijk gebruik

Bijkomend voordeel is dat je niet alleen kunt bellen, maar ook zakelijk kunt Whatsappen. WhatsApp wordt steeds vaker gebruikt als zakelijk communicatiemiddel. Met Dubline houd je jouw zakelijke en privé WhatsApp verkeer gescheiden.

 

Klaar om een zakelijk nummer aan je telefoon toe te voegen? Check dan snel welk abonnement bij jou past.

Heb je vragen over de Dubline app?
Neem dan gerust contact op via info@dubline.nl of 0172 260 000