bellen-of-chatten-klantenservice

Samen een nummer delen met collega’s, hoe werkt dat?

Met Dubline is het niet alleen mogelijk om zelf met een tweede nummer vanaf je mobiel te bellen. Je kunt ook samen met collega’s één nummer beheren. Hoe werkt dat precies? In dit blog leggen we het uit.

Altijd bereikbaar

Vroeger had je een vaste telefoon op kantoor met het vaste nummer van de zaak. Als de telefoon ging, konden meerdere collega’s opnemen. Nu we veel thuis en flexibel werken, willen we mobiel bereikbaar zijn. Als bedrijf is het dan handig om flexibel bereikbaar te zijn op één nummer met je team. Dat kan met Dubline. Maar hoe werkt dat?

Samen bereikbaar onder één nummer

Er zijn twee manieren om samen met je team bereikbaar te zijn onder één nummer.

Voor elk nummer wat je gebruikt met Dubline, kun je extra gebruikers aanvragen (maximaal vier). Dit kost € 1,- extra per maand per account. Zo kunnen meerdere collega’s met een eigen account inloggen op Dubline, onder hetzelfde nummer. Als het nummer gebeld wordt, kunnen alle collega’s opnemen. Als jijzelf even andere bezigheden hebt, zet je de app eenvoudig op ‘niet storen’. De oproep komt dan automatisch bij je collega’s terecht.

Een tweede optie om een nummer te delen, is door één account samen te gebruiken. Dit is interessant voor teams waarbij collega’s om de beurt bereikbaar moeten zijn en diensten afwisselen. Het enige wat je dan hoeft te doen is: inloggen op het Dubline account wanneer jouw dienst is, en weer uitloggen als je collega aan de beurt is. Er kan namelijk maar één persoon tegelijk ingelogd zijn op een account. Deze optie is met name handig voor servicenummers met wisselende diensten.

Extra gebruikers aanvragen

Als je al een nummer in gebruik hebt bij Dubline, kun je eenvoudig je inloggegevens delen met collega’s of extra accounts aanvragen voor dit nummer. Dit laatste doe je eenvoudig via de app. Dit is mogelijk voor alle nummers, zowel 085, regionummers als 06 nummers. Bekijk hier hoe dat werkt.

Hulp nodig? Neem contact op met Frank

Als team samen flexibel bereikbaar zijn onder één nummer is dus eenvoudig te regelen. Twijfel je welke optie het beste bij jouw team past? Of heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact op met Frank. Hij helpt je graag verder.

NEEM CONTACT OP