wat kost slechte bereikbaarheid

Wat kost slechte bereikbaarheid?

Wist je dat 25% van de consumenten naar de concurrent gaan wanneer een bedrijf niet of slecht bereikbaar is? Uit recent onderzoek is gebleken dat meer dan de helft van de bedrijven tijdens kantoortijden met enige regelmaat slecht of soms zelfs helemaal niet telefonisch te bereiken zijn. Te bedenken dat meer dan een kwart van de consumenten die de bedrijven probeerde te bereiken belde voor het maken van een afspraak of het plaatsen van een bestelling.

De 5 type bedrijven die het slechts bereikbaar zijn:

  • Webshops en postbedrijven
  • Financiële instellingen
  • Retailbedrijven
  • Advies & Bemiddeling
  • Bouwbedrijven

Goede telefonische bereikbaarheid visitekaartje van je bedrijf

Wanneer je als bedrijf je bereikbaarheid op orde hebt, laat je zien dat de klant op nummer één staat. Iets wat van grote invloed is op de klanttevredenheid van je bedrijf. Daarom wordt er ook vaak gezegd: “Goede telefonische bereikbaarheid is het visitekaartje van een bedrijf”.

Bereikbaarheid regelen via Dubline

Dubline zorgt ervoor dat je als ondernemer altijd en overal bereikbaar bent voor je klanten en leveranciers, met behoud van je (vaste) bedrijfsnummer. Dubline is een gebruiksvriendelijke app waarmee je belt met een tweede nummer op je mobiel. De app werkt hetzelfde als bellen met je 06 nummer. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. Het extra telefoonnummer staat helemaal los van je 06 nummer. Je schakelt jouw zakelijke nummer dus niet door naar je telefoon. Het Dubline nummer is een apart nummer en bellen gaat via het internet.

Voordelen voor jou als ondernemer

Zo ben jij als ondernemer altijd en overal bereikbaar tegen het laagste tarief en de laagst mogelijke investering, maar wel met de hoogste kwaliteit en de beste ondersteuning.
Wat direct leidt tot:

  1. Kostenverlaging
  2. Verhoging klanttevredenheid
  3. Duurzaamheid

 

Overstappen naar Dubline? Binnen drie minuten geregeld!

Slecht bereikbaar zijn kost elke onderneming klanten, en dus geld. Het feit dat je onderneming klanten misloopt lijkt ons een belangrijke indicator om hier wat aan te veranderen.

Wil jij vanaf nu ook altijd en overal bereikbaar zijn? Meld je de dan snel via de onderstaande button:

AANMELDEN