bereikbaar op vakantie

Bereikbaar op vakantie, of juist niet?

Bereikbaar in het buitenland

Met je Dubline ben je ook gewoon bereikbaar in het buitenland. Het enige wat je nodig hebt is 4G of een goede wifi. Uiteraard heb je ook in het buitenland geen kosten voor inkomende oproepen, de beller belt gewoon naar jouw Nederlandse nummer.

Nu er 4G roaming is in Europa ben je ook gewoon bereikbaar zonder extra kosten.

Als je vanuit het buitenland met je Dubline app belt naar een Nederlands nummer, dan betaal je het normale tarief. Heb je bij Dubline onbeperkt bellen? Dan valt een gesprek gewoon binnen je bundel.

Niet bereikbaar op vakantie

Wil je in je vakantie niet bereikbaar zet dan de app op “niet storen” of kies voor uitloggen. Vergeet niet je voicemail boodschap aan te passen, dat is wel zo klantvriendelijk. Je kan dit zelf regelen binnen de app!

Heb je vervanging geregeld dan kun je zelf ook uitloggen uit de app en een ander kan dan inloggen met jouw accountgegevens, dit is uiteraard op basis van vertrouwen. Let wel op er kan maar één toestel op een account inloggen.

Doorschakelen tijdens je vakantie

Wil je het account doorschakelen naar een collega of aanname-service dan kan dit eenvoudig met *21*. In je Dubline app bel je naar *21*telefoonnummer# (groene bel-toets). Je account is nu doorgeschakeld, alle oproepen gaan direct door naar het doorschakelnummer.

Deze doorschakeling kun je weer opheffen door in de Dubline app te bellen naar #21# (groene beltoets). Alle oproepen komen dan weer binnen via jouw app.

Wij wensen je alvast een hele fijne en bovenal gezonde vakantie!