Met twee nummers WhatsApp gebruiken?

Wil je met dual SIM WhatsApp gebruiken? Bijvoorbeeld om naast je gewone WhatsApp ook WhatsApp business te gebruiken? Dat kan als je een tweede telefoonnummer hebt.

WhatsApp business

Om een tweede WhatsApp account te gebruiken, naast je gewone WhatsApp, heb je een tweede telefoonnummer nodig. Voor elk WhatsApp account is namelijk een uniek telefoonnummer nodig. Het is niet mogelijk om twee gewone WhatsApp accounts op een toestel te gebruiken. Het gaat dus om het gebruik van WhatsApp Business naast je gewone WhatsApp. Om WhatsApp Business te gebruiken moet je ook een speciale app downloaden. Via deze app kun je dan een account aanmaken.

MEER OVER WHATSAPP BUSINESS

dual SIM WhatsApp

Dubline heeft de volgende voordelen:

    • Altijd bereikbaar op een vast nummer op mobiel

    • Kosten besparen op de aanschaf van een vaste telefoon

    • Bereikbaar in binnen – en buitenland

    • WhatsApp via een vast nummer op mobiel

dual sim whatsapp

Met dual SIM WhatsApp Business gebruiken

Wil je met dual SIM WhatsApp Business gebruiken? Dan heb je dus een tweede telefoonnummer nodig om het account aan te koppelen. Met dual SIM kun je WhatsApp business gebruiken. Dual SIM zorgt ervoor dat je twee SIMkaarten kunt gebruiken in een telefoon, waardoor je dus ook twee telefoonnummers hebt. Zo kun je dus met dual SIM WhatsApp Business gebruiken.

Gebruik je een iPhone? Dan is dual SIM vaak geen optie. Wat je dan kan doen, lees je op de dual SIM voor iPhone pagina.

MEER OVER DUAL SIM VOOR IPHONE

Dual SIM WhatsApp combinatie alleen met 06 nummers

Het tweede telefoonnummer wat je gebruikt voor WhatsApp Business, hoeft geen 06 nummer te zijn. Zo kun je dus een professioneel vast nummer, zoals een 085 nummer of een netnummer gebruiken voor WhatsApp. Echter is dit bij de combinatie dual SIM WhatsApp niet mogelijk. Op mobiele SIMkaarten werkt altijd alleen maar een 06 nummer.

MELD JE AAN VOOR DUBLINE

dual sim whatsapp

WhatsApp business met een vast nummer

Wil je wel WhatsApp business gebruiken, maar niet beperkt zijn tot een 06 nummer? Dan kun je ook je vaste nummer invoeren bij het aanmaken van het WhatsApp business account. Zo kun je wel WhatsAppen met een zakelijk vast nummer, wat bij de dual SIM WhatsApp combinatie niet mogelijk is. Het nadeel hiervan is wel dat het WhatsApp verkeer van dit zakelijk nummer en het belverkeer van elkaar gescheiden zijn. Want de telefoontjes komen binnen op een vaste telefoon.

Dubline biedt hier de oplossing voor. Dubline is een bel app waarmee je eenvoudig een tweede zakelijk nummer gebruikt vanaf je mobiel. Hier heb je dus geen extra SIMkaart voor nodig. Bellen gaat namelijk via het internet. Bij Dubline heb je keuze uit een 085 nummer, een regionummer of een 06 nummer. Zo kun je dus bellen met een vast nummer vanaf mobiel en ook zakelijk WhatsAppen met een vast nummer.

Ook bellen met Dubline? Vraag binnen drie minuten jouw zakelijke nummer aan!

Wil je ook eenvoudig zakelijk bellen en WhatsAppen? Vraag dan jouw eigen zakelijke nummer aan bij Dubline. Heb je al een zakelijk nummer wat je wil overzetten naar Dubline? Ook dat kan. Geef dit door bij jouw aanmelding en wij zullen dit nummer overzetten naar Dubline.

AANMELDEN

"Binnen een kwartier was ik aan de gang!"
Pieter van Oosterhout, Kantoorboekhandel de Traverse in Eindhoven
Lees al onze reviews hier
Een vast nummer op mobiel gebruiken? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon