Je Gigaset doorschakelen naar mobiel?

Wil je geen zakelijke telefoontjes meer missen van je Gigaset telefoon? Dan is doorschakelen naar mobiel een oplossing. Door je Gigaset telefoon door te schakelen naar mobiel ben je flexibeler bereikbaar. Ben je even niet op kantoor, dan worden de oproepen doorgeschakeld naar je mobiel.

Je Gigaset telefoon doorschakelen is vrij eenvoudig, maar kost wel geld. Wanneer de doorschakeling van je Gigaset actief is, betaal je de kosten van het gesprek dat gevoerd wordt met het andere nummer.

MEER OVER HET DOORSCHAKELEN VAN JE TELEFOON

Gigaset doorschakelen naar mobiel

Voordelen Dubline

  • Bellen met twee nummers op één telefoon
  • Doorschakelen niet meer nodig
  • Altijd flexibel bereikbaar met je zakelijke nummer
BEKIJK ALLE VOORDELEN

Gigaset doorschakelen niet meer nodig

Naast het doorschakelen van Gigaset, is er ook een makkelijkere oplossing om je zakelijke bereikbaarheid te vergroten. Dit kan met Dubline.

Dubline is een gebruiksvriendelijke app waarmee je belt met een tweede nummer op je mobiel. De app werkt hetzelfde als bellen met je 06 nummer. Dubline maakt gebruik van je aanwezige contactenlijst, recente oproepen en favorieten, zoals je gewend bent. Het extra telefoonnummer staat helemaal los van je 06 nummer. Je schakelt jouw zakelijke nummer dus niet door naar je telefoon. Het Dubline nummer is een apart nummer en bellen gaat via het internet.

De app bevat handige tools zodat je je Gigaset telefoon niet meer hoeft door te schakelen. Wil je zakelijk niet bereikbaar zijn? Dan zet je de app op niet storen. Wil je dat collega’s de telefoon opnemen? Als zij ingelogd zijn op het Dubline account gaat de oproep automatisch bij hen over.

MEER OVER DUBLINE

Ruime keuze aan telefoonnummers

Bij Dubline heb je keuze uit verschillende nummers.

Het voordeel is dus dat je eenvoudig met een zakelijk vast nummer belt vanaf je mobiel zonder je Gigaset door te schakelen. Handig als je een vast telefoonnummer wil gebruiken voor je bedrijf.

Gebruik je momenteel al een zakelijk nummer? Deze neem je eenvoudig mee als je overstapt naar Dubline. Je geeft dit simpelweg aan bij het aanvragen van een abonnement en wij regelen de overstap van het nummer. Hulp nodig of vragen over het overstappen naar Dubline? Neem gerust contact op.

CONTACT

gigaset doorschakelen
gigaset doorschakelen

Wat kost het?

Voor slechts € 4,95 excl. btw per maand bel je al met een nummer naar keuze en hoef je je iPhone dus niet meer door te schakelen. Wil je onbeperkt bellen met jouw netnummer? Voor maar €10,- excl. btw extra per maand bel je onbeperkt naar elk nummer en weet je precies waar je aan toe bent. Meer weten? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Wil je je abonnement aanpassen van het basis abonnement naar onbeperkt bellen of andersom? Ook dit wijzig je eenvoudig maandelijks via de app.

MELD JE AAN VOOR DUBLINE

Eenvoudig bellen zonder je Gigaset door te schakelen?

Met Dubline ben je zakelijk mobiel bereikbaar, zonder doorschakelen Zo houdt je privé en zakelijk eenvoudig gescheiden.

Wil jij net als ruim 5.000 andere ondernemers eenvoudig zakelijk bellen met een tweede nummer vanaf je mobiel? Meld je dan aan voor Dubline.

AANMELDEN

Doorschakelen vanaf je Gigaset

Hoe kun je een Gigaset doorschakelen naar mobiel? Het doorschakelen van je Gigaset doe je door de doorschakelfunctie te gebruiken. Het doorschakelen zelf kost vaak geen geld, je betaalt alleen voor de gesprekskosten.

Bij de meeste providers heb je drie opties om inkomende gesprekken van je vaste telefoon door te schakelen naar een andere (mobiele) telefoon: direct doorschakelen, na vijf keer overgaan of wanneer je in gesprek bent.

Je vaste telefoon doorschakelen naar een mobiel, werkt bij veel providers hetzelfde. Je doet dit door *21* op je Gigaset telefoon in te toetsen, gevolgd door het nummer waarnaar je wilt doorschakelen en af te sluiten met een #.

Dubline twee nummers op uw iPhone zonder dual SIM
"Overal en altijd bereikbaar zijn met een vaste lijn."
Gerrit Loopstra, managing partner Apics Flexjobs
Lees al onze reviews hier
Overal en altijd bereikbaar? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon