Straal professionaliteit uit met een kantoornummer

Wanneer je als bedrijf landelijk of juist in de lokale omgeving werkt en je een professionele uitstraling wilt hebben is een kantoornummer aanvragen de perfecte oplossing. Dubline beschikt over twee soorten kantoornummers, een 085-nummer voor bedrijven die landelijk werken of regionummers voor bedrijven die vooral lokaal werken, zodat je klanten in de regio weten dat je dichtbij bent. Kantoornummers hebben geen vaste aansluiting nodig en het nummer staat dus direct op je mobiel.

Voordelen kantoornummer

Het grote voordeel van een kantoornummer is dat je gewoon overal mobiel bereikbaar bent voor je klanten. Perfect voor iedereen die flexibel en snel zaken wil doen. We hebben ruime voorraad in kantoornummers. Elk nummer heeft een eigen voicemail waarin je uiteraard met je eigen tongval een welkomstboodschap kunt inspreken! En bellen met een “vast” nummer is gewoon voordeliger.

kantoornummer aanvragen professionaliteit

Een kantoornummer heeft de volgende voordelen:

  • Bereikbaar in het binnen- en buitenland

  • Een kantoornummer is per stuk af te nemen

  • Kantoornummer staat direct op je mobiel

  • WhatsApp’en met je kantoornummer

nummer voor kantoor aanvragen

Kantoornummer aanvragen

Als je met de Dubline app gaat bellen zien klanten gewoon je kantoornummer. Met een kantoornummer op je website kun je ook ge-appt worden door je klanten. Wanneer je lokale klanten zoekt in jouw regio heeft is een regionummer op je mobiel de ideale uitkomst voor jou. Dit nummer kun je aan iedereen communiceren en op je visite kaartje zetten, wel zo duidelijk.

Kantoornummer aanvragen? Binnen drie minuten geregeld!

Bij het aanvragen van een nieuw nummer bij Dubline heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een nieuw nummer of je huidige telefoonnummer te behouden. Voor slechts € 4,95 excl. btw per maand heb je al een nieuw nummer.De perfecte oplossing als je zakelijk en privé gescheiden wilt houden, geen doorschakel kosten meer wilt hebben en je nummer wilt delen met collega’s!

Je eigen kantoornummer aanvragen? Dit doe je al binnen drie minuten, gemakkelijk en snel via de app zelf of onze website!

"Altijd bereikbaar met Dubline"
Zonnestudio Maxson in Terneuzen
Lees al onze reviews hier
Je eigen kantoornummer? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon