Zakelijk bellen met een Panasonic telefoon

Panasonic is een Japans elektronicamerk wat diverse elektronica, zoals telefoons, verkoopt over de hele wereld.

Panasonic telefoons zijn veelal vaste telefoons, maar Panasonic telefoons zijn er ook in enkele mobiele varianten. De bekendste Panasonic telefoons zijn de DECT telefoons. Dat zijn vaste telefoons die draadloos zijn. Zo zit je niet vast aan één ruimte waarin je deze telefoon kunt gebruiken. Met deze Panasonic telefoon is het ook mogelijk om er meerdere handsets bij te kopen. Zo ben je dus op meerdere plekken bereikbaar onder hetzelfde nummer. Lees hier meer over de Panasonic DECT telefoons.

Vooral voor bedrijven kan een Panasonic telefoon interessant zijn. Met een vaste Panasonic telefoon kun je namelijk een vast nummer gebruiken, zoals een 085 nummer of een regionummer. Bij mobiel is dit vaak niet mogelijk.

Het nadeel van een Panasonic telefoon, zoals een DECT telefoon, is dat je beperkt bent in de afstand waarin je je handset mee kan nemen. Je kunt de vaste Panasonic telefoon niet meenemen als je ver van huis of kantoor gaat. Ook moeten deze telefoons vaak opgeladen worden in het basisstation.

 

panasonic telefoon

Voordelen Dubline versus een Panasonic telefoon

  • Overal bereikbaar

  • Geen vaste telefoon nodig

  • Nederlandstalige support en app

  • Meerdere nummers beheren met één account

 

Dubline vs een Panasonic telefoon

Zijn er dan geen andere mogelijkheden om met een professioneel zakelijk nummer te bellen, zonder dat je vastzit aan een locatie en het steeds weer moeten opladen?

Met Dubline kun je ook zakelijk bellen met een vast nummer. Hier heb je, in tegenstelling tot een Panasonic telefoon, geen vaste telefoon voor nodig. Je belt met een vast nummer via de Dubline app op je mobiel. Je gebruikt dit nummer dus naast je huidige 06 op je smartphone. Je hebt keuze uit een 085, regio, of tweede 06 nummer.

Anders dan bij een Panasonic telefoon, heb je dus maar één toestel nodig. Met je Dubline nummer bel je via het internet. Dit kan via Wifi of 4G/5G. Lees hier meer over hoe Dubline werkt.

Duurzamere oplossing

Waarom zou je nog een tweede telefoon, zoals een Panasonic telefoon, aanschaffen om zakelijk te bellen als het ook via je huidige mobiel kan? Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema, ook in de elektronicawereld. Minder hardware is straks ook weer minder elektronisch afval wat opgeruimd dient te worden.

Overstappen van een Panasonic telefoon naar Dubline

Wil je van jouw Panasonic telefoon overstappen naar Dubline? Dan kun je jouw huidige nummer meenemen. Geef dit aan tijdens de registratie bij Dubline, dan nemen wij contact op met de provider van het nummer om het over te laten zetten. Binnen 1 á 2 weken bel jij dan met je zakelijke nummer via de Dubline app.

Op het moment dat je overstapt, wordt je nummer gekoppeld aan Dubline. Je hoeft vanaf dat moment niet meer uit te bellen via je Panasonic telefoon. Dit kan gewoon via onze Dubline app. Jouw bekende nummer van de Panasonic telefoon wordt gewoon getoond, wel zo professioneel!

panasonic telefoon

Aanmelden bij Dubline? Binnen drie minuten geregeld

Ben je klaar om van Panasonic over te stappen naar Dubline? Aanmelden is binnen drie minuten geregeld.

AANMELDEN >
"Met Dubline bespaar ik nu aanzienlijk op de kosten."
Jeanine Vermeulen, managing partner Peoplewise
Lees al onze reviews hier
Privé en zakelijke communicatie gescheiden houden? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon