Reviews

Nadat onze klanten de Dubline app in gebruik hebben genomen, hebben wij gevraagd of ze hun ervaring met anderen willen delen. Hieronder vind je een overzicht van alle ervaringen met Dubline

Met inmiddels meer dan 8.000 App gebruikers vind je ook mooie reviews van Dubline ervaringen in de Google Play Store en de Apple App Store.

 

Met Dubline bespaar ik nu aanzienlijk op de kosten.

Ik zit meer bij de klant dan op mijn kantoor en had mijn zakelijke vaste lijn continu doorgeschakeld naar mijn mobiele telefoon. Ik heb mijn telefoonabonnement op kantoor kunnen opgezegd en ik heb geen kosten meer van het doorschakelen naar m’n mobiel. Daarnaast kan ik nu altijd met m’n mobiel de klant terugbellen met mijn ‘vaste’ Dubline nummer, dat zorgt voor een betere klantervaring. Alsof ik continu op kantoor ben…

 

www.peoplewise.nl

Jeanine Vermeulen, managing partner Peoplewise
Referentie Peoplewise
Referentie Apics Flexjobs
Overal en altijd bereikbaar zijn met een vaste lijn.

Dat is iets waar ik al jaren naar op zoek was. Doorschakeldiensten en andere vast-op-mobiel oplossingen boden nooit de ideale oplossing die ik zocht. Dubline is de eerste oplossing waarbij ik daadwerkelijk ervaar dat het mogelijk is om volwaardige vaste lijn naast je mobiele telefoonlijn te hebben. Ik kan zelfs mezelf bellen op hetzelfde toestel, haha!

 

www.apics.nl

Gerrit Loopstra, managing partner Apics Flexjobs
Rijschool Utrecht
Rust op mijn Privé 06

Ben heel blij dat ik een vaste nummer heb genomen voor mijn rijschool.

Heb nu rust op mijn privé 06 nummer.

Fijne bijkomstigheid is dat ik nu ook gelijk af ben van die spam sms’jes naar mijn 06 nummer.

rijschoolutrecht.nl

Rijschool Utrecht
Met een extra Spaans nummer op mijn mobiel ben ik goed bereikbaar, waar ik ook ben!

Ik importeer antieke olijfbomen, direct uit Andalusië naar Nederland, voor decoratieve toepassingen in de tuin. Dubline verzorgde een vast Spaans nummer voor mij op mijn Nederlandse mobiel. De app zorgt voor gemak, maar het meedenken vanuit Dubline zorgt net voor dat beetje extra.

Zo heb ik in Spanje geen gedoe met kostbare prepaid-kaartjes, die op een gegeven moment leeg zijn en bel ik in Spanje gratis via de app. Zo heb ik voor mijn Spaanse leveranciers een goedkoop te bellen Spaans nummer en ademt mijn site echt Spanje uit.

Ik vind het een superoplossing die Dubline biedt!

 

www.antieke-olijfbomen.eu

Hermano, importeur antieke olijfbomen
Logo van DOS HERMANAS
123Helicopter
Al een aantal jaar tevreden met Dubline
Al een aantal jaar tevreden met Dubline. Voor onze online shops waar we helikoptervluchten verkopen, en zelf veel werken in buitenland, wilden we toch lokaal vanuit Nederland zichtbaar en bereikbaar zijn. Dit lukt met Dubline perfect. Ik ben een pietje precies, geloof me, we hebben heel wat apps en tools geprobeerd totdat we bij Dubline uitkwamen. En dat is de juiste keuze geworden. Voordelig, krachtig en een sterke support! Dubline reageert altijd snel, en kijken vooruit.
Wij werken met 2 lokale nummers, welkomstboodschappen en voicemails op de nummers. Frank van Dubline heeft ons hier prima in ondersteund. Je ziet per oproep op welke bedrijfsnaam er gebeld wordt, handig als je opneemt om de juiste naam te benoemen.
Normaal hou ik niet van nieuwsbrieven, maar van Dubline heb ik deze aanstaan, want in elke nieuwsbrief kun je wel een nieuw ingebouwde functionaliteit en goede tip lezen, terwijl de prijs vast en laag blijft. Top!

123helikoptervluchten.nl

Wilfred Boerendans
Onbetaalbare momenten creëren we samen met Dubline

Als wens stichting is het van groot belang om goed bereikbaar te zijn. Wij vervullen wensen van gezinnen die dealen met kanker om met elkaar mooie herinneringen te maken. Toen we in contact kwamen met Dubline hoorde we wat er allemaal mogelijk was op gebied van bereikbaarheid. Zo hebben we ook ervaren dat er meer mogelijk is voor een betaalbare prijs.

Het aanvragen van onze 085-nummers was binnen enkele minuten geregeld, geen moeilijke formulieren, de handelingen spreken voor zich.

Ons team van Special Day Coördinatoren zijn allemaal bereikbaar en door de handige app kan er onderling makkelijk worden doorgeschakeld.

Zijn er vragen dan word je door de helpdesk zeer snel en deskundig geholpen. Al met al wij zijn zeer tevreden over Dubline en we raden het zeker aan.

Arieta Hoek Stichting Bliss to Shine

blisstoshine.nl

Arieta Hoek
Afbeelding van Rutger van der Weel - chefkok en eigenaar restaurant Katseveer
Een openbaring!

Mijn restaurant is gelegen op een prachtige plek aan het water in het Zeeuwse buitengebied. Bellen kon voorheen niet anders dan via een ADSL verbinding die slechts 2Mbit per seconde gaf.

De bereikbaarheid was belabberd; de telefoon kon elk moment wegvallen en erger nog… Mijn restaurant is meerdere malen onbereikbaar geweest als er eens een blikseminslag in de wijkcentrale was of tijdens een storing bij de provider. Soms wel langer dan 2 dagen.

Aangezien 80% van mijn restaurantbezoek gereserveerde gasten betreft, was dit nogal frustrerend. Het was daarom voor mij een openbaring toen ik hoorde ik over de mogelijkheden van bellen over 4G die Dubline faciliteert. Ik ben daarom om gegaan van analoog naar digitaal. Nu werkt mijn telefonie perfect. Het is niet alleen betrouwbaar, met Dubline heb ik ook de flexibiliteit die bij me past. Soms staat het vaste zakelijk telefoonnummer doorgeschakeld naar mijn mobiel en soms ook niet.

Ik ben blij met de service van Dubline, ik ervaar het als zeer prettig dat er met mij meegedacht wordt.
Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Je moet er alleen wel van weten.

Restaurant Katseveer te Wilhelminadorp
[Michelinster sinds 2005]

 

www.katseveer.nl

Rutger van der Weel, chefkok en eigenaar Restaurant Katseveer
Vast bereikbaar op de mobiel

Wij zijn een rederij en vast bereikbaar op onze mobiel dankzij de service van Dubline.

 

rederijloosdrecht.nl

Mark Derksen
Afbeelding van Pieter van Oosterhout
Binnen een kwartier was ik aan de gang!

Een paar maanden geleden startte ik mijn zoektocht naar een tweede nummer (zakelijk) op mijn privé telefoon, te gebruiken voor WhatsApp. Ik stuitte daarbij op Dubline. Contact gelegd met hen en in overleg gewacht tot de release van WhatsApp Business voor iPhone. Ik ervaar het als zeer prettig dat Dubline mee denkt.

Hun voorspelling kwam uit, 2 maanden later was de release van WhatsApp Business er. En toen was het erg eenvoudig. Dubline app geïnstalleerd en nummer toegewezen gekregen. WhatsApp business geïnstalleerd, gekoppeld aan het Dubline nummer en ik was live. En dat alles in een kwartiertje tijd. Top dus!

 

Pieter van Oosterhout, Kantoorboekhandel de Traverse in Eindhoven
Keistad Belastingadviseurs

De ervaring met Dubline is uitstekend. Wij verzorgen voor veel ZZP’ers en kleine bedrijven in Amersfoort en omgeving de boekhouding en belastingen. Met Dubline zijn we perfect bereikbaar op 2 mobieltjes en een Gigaset op het buro.

 

www.belastingabonnementen.info

Michael Kommers
Logo van HKRT BV
Binnen vijf minuten had Dubline drie vaste nummers voor ons geregeld!

Onlangs openden wij een tweede uitzendbureau in Terneuzen. En omdat wij veel personeel werven in België, kon ik ook een Belgisch nummer aan mijn mobiel toevoegen. Belgische uitzendkrachten bellen namelijk niet makkelijk naar een Nederlands nummer. Nu ben ik dus voor beide filialen, plus de Belgische markt, bereikbaar op mijn mobiel. Ik krijg vaak meerdere telefoontjes tegelijk. Alle telefoontjes gaan naar mijn Dubline-voicemail, die de berichten netjes aflevert in mijn mailbox. Zo mis ik dus geen gesprek. Echt geweldig! Het was allemaal met één telefoontje geregeld. En elke maand moet ik lachen om de facturen: tien euro, zeventien euro…

Ik heb al heel veel mensen doorgestuurd naar Dubline, want de ervaringen zijn geweldig. De opstartproblemen waar ik tegenaan liep waren binnen twee minuten opgelost; de service die Dubline biedt is persoonlijk en supersnel. Echt geweldig!

 

hkrtbv.nl

Harry van Woerden, uitzendbureau HKRT in Roosendaal
Als out of the officemanager ben ik mobiel overal bereikbaar

Dubline biedt mij professionaliteit in vrijheid. Door het vaste nummer op mobiel ben overal bereikbaar en niet plaatsgebonden met een professionele uitstraling van een vast nummer. De aanvullende diensten van conference call, zakelijke whatsapp en voicemail zorgen ervoor dat ik mijn klanten optimaal kan bedienen met minimale kosten. En het mooie van Dubline is dat ze luisteren naar de klanten en de diensten steeds verder ontwikkelen. Ik deel graag mijn ervaringen met hun, zodat ik weer meegroei met Dubline!

Ineke Swart – den Boer van Ineke Swart dé enige out of the officemanager van Nederland. Kijk samen naar je onderneming. Ontdek tools en systemen die je werk leuker en effectiever maken.

 

www.inekeswart.nl

Ineke Swart – den Boer
Logo van MAXSON zonnestudio
Altijd bereikbaar met Dubline

Onlangs opende ik een zonnestudio in Terneuzen. Om altijd bereikbaar te zijn heb ik ons vaste Dubline-nummer bij twee van mijn medewerkers op hun mobiel geïnstalleerd.

Zo zijn we dus altijd bereikbaar, ook al is er even niemand fysiek bij de receptie aanwezig. De gebruikerservaring met de Dubline app is heel goed.

 

www.maxson.nl

Zonnestudio Maxson in Terneuzen
Ons hele team overal en altijd bereikbaar
Wij verkopen een complex product en daarom hebben onze klanten vaak een vraag of extra ondersteuning nodig. Via Dubline is ons hele team altijd bereikbaar. Als een klant ons belt dan gaan al onze telefoons over en kan een medewerker die beschikbaar is opnemen. Als iemand vrij heeft of op vakantie is zet hij of zij de niet storen functie in de app aan.
Ook voor onze klanten uit Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk zijn we bereikbaar via een eigen lokaal nummer via de Dubline app. Dit geeft een betrouwbare uitstraling en is bovendien net een lagere drempel voor potentiële klanten om de telefoon te gebruiken. Deze ervaringen zorgen er voor dat wij erg tevreden zijn over Dubline.

 

www.oliviawireless.nl

David Netten, CTO Olivia Wireless
Olivia
Makkelijker kan niet!
Bij andere providers kon ik alleen doorschakelen naar mijn mobiele nummer en niet uitbellen met het vaste nummer. Door de Dubline app is alles op één plek geregeld. Zo zie je direct dat je op de vaste lijn wordt gebeld. Dan neem je toch anders op dan wanneer je op je mobiel wordt gebeld.
Sinds kort hebben we een tweede label gelanceerd en is die binnen een dag in de app toegevoegd. Het mooiste is dat ik meteen zie welk label wordt gebeld, dus kan ik ook met de juiste naam opnemen. Onze ervaring met Dubline is perfect. Kortom: makkelijker kan niet!”
Patrick Riemers

www.presult.nl

Patrick Riemers
Aanmelden WhatsApp icoon