Zakelijk bellen met een telefoon met 2 simkaarten

Wil je zakelijk bellen, maar geen gedoe met een tweede mobiel toestel? Dan is een telefoon met 2 SIMkaarten een uitkomst. Met een telefoon met 2 SIMkaarten kun je twee verschillende telefoonnummers gebruiken op een toestel. Hierdoor kun je dus eenvoudig zakelijk en privé bellen met één mobiel.

telefoon met 2 simkaarten

Dubline heeft de volgende voordelen:

    • Altijd bereikbaar op een vast nummer op mobiel

    • Geen extra toestel nodig

    • Bereikbaar in binnen – en buitenland

    • WhatsApp via een vast nummer op mobiel

telefoon met 2 simkaarten

Telefoon met 2 simkaarten: eSIM of dual SIM

Een telefoon met 2 SIMkaarten gebruiken, kan op twee manieren. Je hebt een dual SIM telefoon. Dat is een telefoon met 2 SIMkaarten, 2 fysieke SIMkaarten. De telefoon heeft dus een extra ruimte om een tweede SIMkaart in te stoppen. Lees meer over dual SIM.

Daarnaast is er de eSIM optie. Met eSIM heb je ook een telefoon met 2 SIMkaarten, alleen is een van deze SIMkaarten digitaal. Naast je gewone fysieke SIMkaart, is er ruimte voor een digitale SIMkaart. Lees hier meer over hoe eSIM werkt.

Bellen met twee nummers zonder telefoon met 2 SIMkaarten

Het nadeel van een telefoon met 2 SIMkaarten is, dat je telefoon hier ruimte voor moet hebben. Niet elke mobiele telefoon heeft een dual SIM of eSIM optie. Daarnaast kun je met een SIMkaart op mobiel alleen bellen met een 06 nummer, terwijl je zakelijk misschien juist met een vast nummer wil bellen.

Gelukkig zijn er nog meer opties om met twee verschillende nummers te bellen, zonder dat je een telefoon met 2 SIMkaarten nodig hebt. Dubline is zo’n oplossing. Dubline is een bel app waarmee je met een tweede zakelijk nummer kunt bellen vanaf je mobiel. Naast je privé 06 nummer kun je gebruik maken van een 085 nummer, een regionummer of een tweede 06 nummer. Zo bel je dus wel met een vast nummer vanaf mobiel.

telefoon met 2 simkaarten

Hoe werkt bellen zonder telefoon met 2 SIMkaarten?

Dubline is een bel app waarmee je belt via het internet. Je hebt dus geen telefoon met 2 SIMkaarten nodig om het tweede zakelijke nummer te gebruiken. Hierdoor maakt het niet uit welk mobiel toestel je hebt, Dubline werkt op elk apparaat. Met Dubline kun je eenvoudig zakelijk bellen en WhatsAppen vanaf je mobiel. Zo houdt je privé en zakelijk makkelijk gescheiden zonder dat je een vaste telefoon, extra mobiel toestel of extra SIMkaart nodig hebt.

Ook bellen met Dubline? Vraag binnen drie minuten jouw zakelijke nummer aan!

Wil je ook eenvoudig zakelijk bellen zonder telefoon met 2 SIMkaarten? Vraag dan jouw eigen zakelijke nummer aan bij Dubline. Heb je al een zakelijk nummer wat je wil overzetten naar Dubline? Ook dat kan. Geef dit door bij jouw aanmelding en wij zullen dit nummer overzetten naar Dubline.

AANMELDEN
"Binnen een kwartier was ik aan de gang!"
Pieter van Oosterhout, Kantoorboekhandel de Traverse in Eindhoven
Lees al onze reviews hier
Een vast nummer op mobiel gebruiken? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon