Zakelijk bellen met een VoIP

VoIP is een telecom-service waarmee je zakelijk kunt bellen via het internet. VoIP staat voor Voice over IP, oftewel, bellen via het internet. Je hebt dus internetverbinding nodig om zakelijk te bellen met VoIP.

Met VoIP voor zakelijk gebruik is het mogelijk om met een vast nummer te bellen. Je bent dus flexibeler met VoIP zakelijk dan met een reguliere vaste telefonie oplossing. VoIP is o.a. te gebruiken met speciale VoIP telefoons.  Dit zijn vaste telefoons die aangesloten zijn op het internet. Ook is het mogelijk om je huidige vaste telefoon te koppelen aan VoIP. Hier heb je wel een internetverbinding voor nodig op je vaste telefoon.

VoIP is voor de zakelijke markt, zoals het MKB. Met VoIP kun je zakelijk en privé gescheiden houden, maar ben je flexibeler dan met een ouderwetse vaste kantoortelefoon. Een telecom oplossing zoals VoIP zakelijk is daarom interessant voor de zakelijke markt.

 

 

VoIP zakelijk

Voordelen Dubline versus VoIP zakelijk

  • Te gebruiken op elk mobiele apparaat

  • Geen speciale VoIP telefoon nodig

  • Een nummer delen met je team

  • Meerdere nummers beheren met één account

 

Dubline vs VoIP zakelijk

Dubline is vergelijkbaar met VoIP voor zakelijk gebruik. Net als VoIP, is Dubline een zakelijke telefonie oplossing waarmee je belt via het internet met een vast nummer. Dubline is echter een app die je eenvoudig op elk mobiele toestel kunt installeren. Vervolgens bel je via je Wifi verbinding of 4G/5G. Zo ben je dus overal bereikbaar. Bij Dubline heb je naast vaste nummers zoals 085 en regionummers ook keuze uit 06 nummers. Zo’n 06 nummer vervangt niet je huidige 06, maar kan als tweede zakelijk nummer gebruikt worden. Lees hier meer over hoe Dubline werkt.

Het nadeel van VoIP zakelijk, ten opzichte van Dubline, is dat je een speciale modem nodig hebt om via het internet te kunnen bellen. Deze modem heeft stroom nodig, waardoor je minder flexibel bent. Zo zou je bijvoorbeeld niet kunnen bellen als er een stroomstoring is. Ook heb je een speciale VoIP telefoon nodig met een SIP account of een speciaal kastje van je provider.

Overstappen van VoIP zakelijk naar Dubline

Wil je van VoIP als zakelijke telefonie oplossing overstappen naar Dubline? Dan kun je eenvoudig jouw huidige nummer meenemen. Geef dit aan tijdens de registratie bij Dubline, dan nemen wij contact op met de provider van het nummer om het over te laten zetten. Binnen 1 á 2 weken bel je dan met je zakelijke nummer via de Dubline app.

Op het moment dat je overstapt wordt je nummer gekoppeld aan Dubline. Je hoeft vanaf dat moment niet meer uit te bellen via jouw zakelijke VoIP telefoon. Dit kan gewoon via onze Dubline app. Jouw bekende nummer van je zakelijke VoIP account wordt gewoon getoond, wel zo professioneel!

VoIP zakelijk

Aanmelden bij Dubline? Binnen drie minuten geregeld

Ben je klaar om van VoIP zakelijk over te stappen naar Dubline? Aanmelden is binnen drie minuten geregeld.

AANMELDEN >
"Met Dubline bespaar ik nu aanzienlijk op de kosten."
Jeanine Vermeulen, managing partner Peoplewise
Lees al onze reviews hier
Privé en zakelijke communicatie gescheiden houden? Meld je aan!
Aanmelden
Aanmelden WhatsApp icoon