Webwinkel vakdagen 2018 banner

Moderne webwinkel kan niet zonder Dubline

Op 24 en 25 januari vindt in de jaarbeurs Utrecht voor de twaalfde keer het grootste e-commerce evenement van de Benelux plaats. Tijdens de Webwinkel Vakdagen worden de belangrijkste ontwikkelingen in deze snel groeiende sector besproken. Weet u al waarom Dubline onmisbaar gaat zijn voor de webwinkel van de toekomst?

Steeds meer ambitieuze ondernemers in ons land proberen een webwinkel op te zetten. En waarom ook niet?  Dankzij technologische ontwikkelingen wordt het steeds eenvoudiger om in de wereld van online retailers te stappen. Bovendien is de Nederlandse e-commerce markt bijzonder lucratief. Daardoor komen ook gevestigde buitenlandse bedrijven graag naar Nederland toe om marktaandeel af te snoepen. Dus moeten nieuwe spelers op de markt alle zeilen bijzetten om de concurrentie het hoofd te bieden. Een professionele uitstraling is dan ook van levensbelang. Dubline kan hier aan bijdragen

Wel de lusten niet de lasten

Er is geschiedenis geschreven in schuurtjes en garages. Amazon, Apple, Google, al deze iconen begonnen ooit hun lange reis naar succes in een muffige berging. Grootse ideeën hebben geen hypermodern kantoor nodig. Maar het komt wel professioneler over. Met Dubline heeft u wel de lusten maar niet de lasten van een kantoor. De app stelt u in staat een vaste – zakelijke – telefoonlijn op uw mobiel te installeren, zodat uw klanten en partners u altijd op een kantoornummer kunnen bellen. Dit kan zeker tijdens de opstartfase van groot belang zijn. Zeker wanneer u nog amper concrete resultaten kunt voorleggen, is het belangrijk dat u zakelijk en serieus overkomt.

Website

Een zakelijk nummer betekent dat ook uw website professioneler overkomt. Dat is ook prettig voor uzelf. Wanneer u een mobiel nummer op uw website plaatst komt dit veel persoonlijker en uitnodigender over. U wilt echter niet gebeld worden door iedere willekeurige bezoeker die van horen zeggen bij uw onderneming is aanbeland. U moet efficiënt zijn en de klanten en partners aantrekken waarmee u écht zaken kunt doen. Dankzij Dubline kunt u de kaf van het koren scheiden. En dat zonder ook maar één cent te besteden aan kantoorruimte.

Kom langs bij ons op stand B23, zodat wij u nog meer kunnen vertellen!